Jasmin Mešanović će nositi desetku na leđima u Sarajevu

Naslijedio broj Rahmanovića

Jasmin Mešanović će nositi desetku na leđima u Sarajevu

E. Škorić

Sarajevo se pojačalo pred nastavak sezone, a napad bordo tima predvodit će Jasmin Mešanović.

Sada već bivši igrač Maribora je večeras potpisao trogodišnji ugovor sa aktuelnim prvakom i liderom Premijer lige BiH.

Nekadašnji igrač Slobode, Čelika i Zrinjskog uskoro će se priključiti novim saigračima, a zadužio je broj 10, koji je prethodno pripadao Amaru Rahmanoviću.

Mnogi veliki igrači nosili su ranije broj 10 na leđima u dresu Sarajeva i to će biti dodatna odgovornost, ali i čast za sjajnog napadača.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sarbit2019
pa dobro logicno je da dobije broj 10 potpisao je ugovor na 3.5 godine tako da idu bar jos 3 titule imamo 7 + 3 = 10 zato je i dobio broj 10.
12 5
user1583752673
Stvara se jak tim za Evrope aBd
10 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi