Mirko Oremuš produžio ugovor s FK Sarajevo

Ostaje na Koševu

Mirko Oremuš produžio ugovor s FK Sarajevo

Endin Čaušević

FK Sarajevo je potvrdio danas da Mirko Oremuš ostaje na Koševu.

Ovaj fudbaler je u bordo klub stigao na ljeto 2019. godine iz Hapoel Raanane, te je potpisao ugovor koji je završavao na kraju ove sezone.

Međutim, klub s Koševa potvrdio je danas da Oremuš ostaje u Sarajevu, te da je produžio ugovor do ljeta 2023. godine.

"Produženje ugovora za mene bio je logičan slijed događaja. Volim klub, volim grad… Zaista sam sretan ovdje. Ponosan sam na ostvarene rezultate i obećavam da ću zajedno sa ostatkom ekipe dati sve od sebe da navijače učinimo još jednom ponosnima. Mnogo sretnih trenutaka je iza nas, ali još više tek dolazi", rekao je Oremuš.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

On je u dresu Sarajeva upisao 28 utakmica i postigao je jedan pogodak i upisao jednu asistenciju.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BordoBijeli
Gdje su sad oni strumfici sa komentarima "raspad sistem".Da znate samo kakva pojacanja jos stizu i ko ce produziti zakopali bi sami sebe.Nazad u rupe
21 3
Paradajz
Bravo za Oremuša idemo dalje
15 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi