Jasmin Mešanović lakše povrijeđen
Foto: NK Maribor

Bh. fudbaler dobro prošao

Jasmin Mešanović lakše povrijeđen

M. Šljivak

Bh. fudbaler Jasmin Mešanović napustio je danas zbog povrede prijateljski meč između Maribora i Intera iz Zaprešića.

Napadač slovenačkog prvaka je dobio žestok udarac u nogu, te je u 25. minuti meča napustio teren i otišao je u bolnicu.

Iako izgled noge nije davao optimistične prognoze, Mešanović je srećom prošao bez teže povrede. Snimak je pokazao da oštećenja nema i on će imati kratku pauzu od tri dana u kojima neće trenirati.

Ipak, ono što je jako bitno za prvaka Slovenije je činjenica da će bh. napadač biti spreman za naredne izazove, među kojima je i utakmica drugog pretkola Lige prvaka protiv Zrinjskog.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Podsjetimo, Mešanović je nedavno upravo iz mostarskog tima stigao u redove najvećeg slovenačkog tima i u pripremnim utakmicama je s dva gola pokazao da će biti pojačanje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti