Jasmin Mešanović ne zaboravlja odakle je krenuo u svijet fudbala
(Foto: EPA)

Vrijedna donacija za klub iz njegovog rodnog mjesta

Jasmin Mešanović ne zaboravlja odakle je krenuo u svijet fudbala

M. Šljivak

Napadač Maribora Jasmin Mešanović napravio je potez vrijedan svake pohvale.

Ovaj 27-godišnji ofanzivac slovenačkog prvaka nije zaboravio odakle je krenuo u svijet fudbala, pa je donirao kompletnu opremu timu NK Jablanica Barice, bh. niželigašu.

"Večeras je na našu adresu stigla vrijedna donacija. Zahvaljujemo se našem dijamantu (Jasmin Mešanović) na komplet garnituri trenerki za prvu ekipu, te kompletu korner zastavica. Još jednom veliko hvala i nadamo se i budućoj saradnji i još boljim rezultatima", saopštili su iz ovog tima iz okoline Živinica.

Mešanović je porijeklom iz ovog mjesta, odakle je kao veoma talentovan fudbaler prešao u tuzlansku Slobodu, a karijeru je zatim gradio u Čeliku, Osijeku i Zrinjskom.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga TK:

Već treću sezonu igra u redovima najvećeg slovenskog kluba Maribora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi