Jasmin Mrkonja saopštio spisak U-19 reprezentacije BiH

Učestvovat će na turniru u Bugojnu

Jasmin Mrkonja saopštio spisak U-19 reprezentacije BiH

Muška juniorska reprezentacija Bosne i Hercegovine U-19 okupit će se 01.04.2015.godine i  boravit će u Bugojnu, gdje će učestvovati na međunarodnom rukometnom turniru „Handball is my future“. 

Turnir će se održati u periodu od 02. do 05.04.2015. godine.Učesnice turnira su: Katar – kao organizator turnira, Poljska, Makedonija, Slovenija, Hrvatska, Srbija i Slovačka.

Spisak U-19 reprezentacije za koji se odlučio selektor Jasmin Mrkonja: Mevludin Ćehajić (Kakanj), Nebojša Bojić (Derventa), Haris Pleh (AEK Atina), Eldar Mehić (Čelik), Davor Živanić (Derventa), Vadan Đurđević (Derventa), Kristijan Jarak (Izviđač), Matej Hrstić (Izviđač), Vladan Lončar (Pick Szeged), Dino Hamidović (Gračanica), Mario Pavlak (Izvičač), Marin Perić (Zrinjski), Haris Bašić (Krivaja), Eldar Starčević (Gummersbach), Dean Šešić (Borac), Adnan Sivić (Sisak), Dušan Đurić (Borac), Radovan Uljarević (Leotar) i Elldar Bećak (Bosna).

Rezerve: Edin Cerić (Sloboda), Miloš Nježić (Borac), Haris Muhić (Krivaja), Kerim Čabarabdić (Bosna), Spahić (Bosna) i Azer Čorbo (Igman).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.