Jasmin Mujkić ostaje član Bratstva

Potvrđen ostanak sjajnog napadača

Jasmin Mujkić ostaje član Bratstva

Samir Mlaćo

I u drugom dijelu sezone napadač federalnog prvoligaša Bratstva će predvoditi Jasmin Mujkić. Sjajni napadač koji se nalazi na diobi prvog mjesta liste strijelaca sa Mirnesom Salihovićem iz Slavena postigao je deset pogodaka te bio udarna snaga ovog tima.

Mujkić je na kraju prvog dijela sezone istakao da postoje šanse da napusti Gračanicu, ali je nakon razgovora sa čelnicima kluba ipak odlučio da ostane u Bratstvu.

Potvrđeno je to putem službene stranice kluba.
"Uprkos mnogim ponudama klubova iz Prve lige FBiH ali i Premijer lige BiH, Jasmin Mujkić ostaje igrač Bratstva i u nastavku sezone".

Bratstvo je ovih dana napustio sjajni Husein Poturalić koji je pristupio Slogi Simin Han, a u narednim danima u ovom klubu očekuju i prva pojačanja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi