Sarajevo ubjedljivo u Bijeljini

Jasna poruka Hordi zla pred vječiti derbi protiv Željezničara

Endin Čaušević

Fudbaleri Sarajeva danas su u gostima ubjedljivo savladali Slogu sa 4:1 u okviru prve utakmice polufinala Kupa Bosne i Hercegovine.

Sarajevo je već jednom nogom u finalu Kupa BiH i Slogi je potrebno nevjerovatno čudo da nešto promijeni u revanšu.

Bordo klub je odlično igrao prvo poluvrijeme nakon čega je vodio sa 3:0, a na samom početku drugo dijela došli su do četvrtog gola.

Klub s Koševa imao je i danas veliku podršku svojih navijača popularnih Hordi Zla.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Na kraju utakmice su fudbaleri otišli pozdraviti navijače, a oni su im poslali poruku pred vječiti derbi u subotu protiv Željezničara na Grbavici.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

arminhz
DUPLA KRUNA
8 0
reFa
SVE OVE GODINE PLAVE KARAMO!!!
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi