Jasno je ko je favorit: Kako kladionice vide duel FK Sarajevo i HŠK Zrinjski?

Derbi 24. kola

Jasno je ko je favorit: Kako kladionice vide duel FK Sarajevo i HŠK Zrinjski?

Nakon reprezentativne pauze, vraćamo se uzbuđenjima na premijerligaškim terenima. Već sutra je na rasporedu derbi, pošto se na Koševu sastaju dvije prvoplasirane ekipe bh. šampionata.

Lider na tabeli, FK Sarajevo trenutno ima devet bodova prednosti u odnosu na svog današnjeg protivnika, ali bi poraz od Zrinjskog uoči gradskog derbija mogao itekako zakomplikovati situaciju izabranicima Husrefa Musemića.

Sarajevo je ipak favorit na Grbavici, a kladionica MOZZART je spremila odlične kvote za ovaj susret. Kvota na pobjedu Sarajeva je 2.00, dok je koeficijent na trijumf Mostaraca 3.60.

Treba istaći i da je Sarajevo na pauzu otišlo nakon iznenađujućeg remija sa Krupom na svom terenu, dok je Zrinjski u 23. kolu uspio savladati GOŠK i prekinuti niz remija.

Biće ovo treći duel Sarajeva i Zrinjskog u kratkom vremenskom periodu s obzirom da su ove dvije ekipe nedavno igrale dvomeč četvrtfinala Kupa BiH.

Sarajevo je bilo uspješnije i prošlo u polufinale u kojem će snage odmjeriti sa Slogom iz Gornjeg Crnjelova.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U oba duela Kupa sa Zrinjskim bordo ekipa je slavila minimalne pobjede, pa mnogi očekuju još jedan tvrd meč.

Ipak, posljednji premijerligaški duel Zrinjskog i Sarajeva (u novembru prošle godine) je završen rezultatom 2:2, a ako i sutra očekujete 3+ golova kladionica MOZZART je spremila odličnu kvotu za ovu opkladu.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti