Samir Bekrić: Na Koševu nemamo mnogo za izgubiti, ali zato možemo mnogo toga dobiti!

Veznjak Plemića za SportSport.ba

Samir Bekrić: Na Koševu nemamo mnogo za izgubiti, ali zato možemo mnogo toga dobiti!

HŠK Zrinjski u subotu na Koševu igra utakmicu koja bi uvelike mogla potvrditi ili preokrenuti smjer ove sezone u Premijer ligi. Plemići će protiv FK Sarajevo eventualnim dobrim rezultatom hvatati priključak za bordo timom za kojim zaostaju velikih 9 bodova.

Samir Bekrić, jedan je od najkonstantnijih Sliškovićevih nogometaša i svjestan je šta bi Zrinjskom značio eventualni uspjeh u Sarajevu.

"Što reći, igrali smo dovoljno susreta u ovoj sezoni da bi bilo nekih tajni između Sarajeva i nas" - govori iskusni Bekrić za SportSport.ba i dodaje: - "Jako teška i važna utakmica za nas, ja se nadam da ćemo biti u pravom izdanju i da bi eventualnim trijumfom ponovno otvorili prvenstvo i učinili ga zanimljivim".

"U Sarajevo idemo dati ono najbolje od sebe. Mi u ovom susretu nemamo apsolutno ništa za izgubiti a dobiti možemo mnogo. Imat ćemo sve uvjete, sjajnog protivnika, motiv, odličan ambijent tako da na koševo idemo uživati i pokušati ponovno pitanje prvaka učiniti neizvjesnim". - poručio je iskusni Samir Bekrić uoči subotnjeg gostovanja Zrinjskog na Koševu protiv FK Sarajevo.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fcs
Dobićete al po guzovima.
5 0
starmac
Trpajte Zrinju,trpaj.Naprijed Sarajevo.MOSTAR u srcu VELEZ do groba.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi