Sjećate li se Španca koji je iz Sarajeva pobjegao zbog pasa lutalica? Promijenio je klub

Hervas promašaj s kluba s Grbavice

Sjećate li se Španca koji je iz Sarajeva pobjegao zbog pasa lutalica? Promijenio je klub

Admin Čaušević

Javi Hervas je svojevremeno najavljen kao veliko pojačanje FK Željezničar, a ispostavio se kao jedan od najvećih promašaja u historiji kluba s Grbavice. 

Hervas se u Željezničaru zadržao tri mjeseca, nije odigrao niti jedan zvanični meč, razlog su psi lutalice koje su ga napale dok je šetao kućnog ljubimca.

Plavi su njegovim odlaskom dobili određeno obeštećenje, a ovaj 31-godišnjak već duže od tri godine igra u Finskoj.

Španac je prije nekoliko dana i promijenio klub. Napustio je Honku i potpisao za Lahti uoči starta nove sezone u skandinavskoj zemlji.

Inače, Hervas je većinu karijere proveo u rodnoj zemlji gdje je promijenio niz klubova. Imao je i jednokratni izlet u Australiju.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

*p!p!t@*
Nije Lutvo lutalica lažovi
5 1
Goal26
Daj nam stavljaj slike treba da gledamo, nemoj se brukati pisanjem.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi