Stevanović produžio saradnju sa FK Željezničar

Sretan zbog potpisa

Stevanović produžio saradnju sa FK Željezničar

S. Mlaćo
Siniša Stevanović će i u narednom periodu nositi dres FK Željezničar.

Stevanović je danas potpisao novi ugovor do ljeta 2022. godine sa mogućnošću produženja na još jednu godinu.

“Naravno da sam sretan što ostajem na Grbavici, nismo dugo pregovarali jer je želja bila obostrana. Kod mene je presudilo srce, presudile su emocije i neki veći novac me nikad nije vodio u karijeri. Volio bih ostati upisan “nekim slovima” u historiju Želje i da dođem do broja 200. Ovdje želim završiti karijeru i nastaviti živjeti u sportskom okruženju Želje i s brojim prijateljima s tribina. Željo, Grbavica, plava boja – do kraja života!, istakao je tridesetdvogodišnji bek Plavih“, kazao je Stevanović nakon potpisa.

Siniša Stevanović je na Grbavicu stigao u januaru 2016. godine, te je potom odigrao 135 utakmica u dresu Plavih. Nosio je i dres Partizana, subotičkog Spartaka i Novog Pazara.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ajduks87
Na njega treba da se ugledaju malo i Zeljina djeca, kako se bori, svaka cast Sinisa, SRCU DRAGA BOJA PLAVA!!
11 5
SonPen1946
Normalno da te ne vodi novac kad za hl**** nemate u klubu!
7 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi