16

Komentari (16)

user1676313114
Omrazen sto admin bot navija za kriminalce hahahahaha istjerali vas dbgda u 4.ligu prevaranti smrdljivi
Nije on kriv što su plaćali sudije , aktivirali poluge , dužni bogu i narodu , tjeraju igrače da smanje plate itd !! Sta ako navija za Real ...samo ih kazniti da se opamete , ne moraš ti ima Uefa ?
trzac
Nigdje na svijetu nema da predsjednik lige javno navija za jedan klub i javno govori protiv drugog, prijavljuje ih i nada se da ce ih neko kazniti. Pozadina svega je sto Barcelona nece da odustane od superlige i da potpise ugovor sa CVC kojim ih ucjenjuju. U izvjestajima je potpuno jasno da nema nikakve kupovine sudija, nego klasicna analiza kako se koji sudija ponasa i cega se igraci trebaju cuvati. Jasno je i da je to bio jedini legalan nacin da se boris protiv citavog sistema kojeg drzi Real, za kojeg suci kazu da ih 95% navija za njih. Gdje se za iste prekrsaje igraci Barcelone sankcionisu sa par utakmica kazne, Igraci Reala ni kartonom. Najsvjeziji primjer Lewandovski i Vinicius. Vinicius napravi 2x goru stvar, samo se gurne pod tepih, Lewa 3 utakmice na tribine.
user1678393563
Vidiš ba ima. Franko je stvorio kraljevski klub a sljedbenici ga održavaju.
user1676313114
Klasicna analiza??? Hahahahahaha platili preko 8 mil.eura za konsultacije??? Hahahahaha
allstar35
Čuj protiv kriminala...pa u tom periodu je lopta znala prec po 1m u gol barseloninih protivnika a golovi nisu priznati...betis i valencija primjer??
Adrian
Omražen jer se bori protiv kriminala, naravno.
FreedomBH
On nikako nije protiv kriminala, on je uz kriminal vidi mu se na faci da je kriminalan jos dodas da navija za klub kao sto je Real sve ti je jasno. Ovo sto City i PSG rade danas oni su radili davno, zamisli imati Zidana,Ronalda,Bekama it’d,itd tad je bilo okay ma daj molim te,kako? Kriminalom…. Svi su male mace za njih kad je kriminal u pitanju.
Adrian
Velika je razilika dovodit igrače iz svojih fondova, kao Real Madrid, a ne kao City i PSG koji bez arapskog novca ne bi vidjeli Ligu prvaka.
FreedomBH
” Svojih “ mislis kriminalni fondova. Sve sto nije Real treba ugasit, koga briga sto su “arapske,kineske “ il bilo koje trece. Za vas tj. Real je najbolje da naprave Real Madrid ligu i igraju sami jer oni su preposteni za ostale.
user1676189726
user1676189726
Sta se ti javljas? Sta radi onaj fasista perez, sve kao po zakonu, ne provaljuj se
user1678393563
Iz kraljevine fondova. O kakvim ti ličnim fondovima pričaš.
Adrian
Real je institucija za sve ostale, nemaju vlasnika da on dovodi igrace vec klub iz svog novca dovodi pojačanja.
Adrian
Prvo nauči pravopis, stvarno ste stimatični, čuj iz kraljevine fondova hahahha majko draga šta sve neću pročitat.
Adrian
Daj mi jedan valjan argument, gdje je čovjek prekršio zakon.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti