5

Komentari (5)

dinokese
Neznam kolko si upoznat druze al OFK GRADINA nema nikakve veze sa ovim namijestanjem utakmica,OFK GRADINA je dala mnogo dobrih i casnih fudbalera i nevidim razlog da se pominje u namijestanju
dinokese
Nevidim razlog pominjanja OFK GRADINE u svemu ovome
Zlatan salavarda
Taj "profa" takozvani je jedan od najvecih otrova BiH fudbala. Pikavac je pravi kriminalac i pere pare na cijelom podrucju eks Juge. Ali suzili su mu teren. Polako pada. Valjda ce sad SIPA i miliicija odradit svoj posao. Jos ima ulaz u Zrinskom,Tuzla sity i Mariboru. Ali gotov je "pikavac" zalizani.
strucnjak
Vejnoviću iskoristit to što te lažno optužuju pa ih tuži jer ti si oduvijek bio pošten igrač, još od vremena Slavije. A za Škahića se zna, čim je to iz FK Gradine Srebrenik došlo to je željno novaca isto kao i menadžer mu Admir Husarić zvani "Profa" (kupljena diploma).
RD187
Cim brod tone odmah iskacu jedan po jedan. Sad svaljuju redom jedan na drugog ko kukavice, a bili su dobri i veseli dok su zajedno trosili pare od stimaljki
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.