Javor bolji od beogradskog Rada, poraz Novog Pazara

Srbijanska Jelen Super liga

Javor bolji od beogradskog Rada, poraz Novog Pazara

A. Haznadarević

U srbijanskoj Jelen Super ligi, odigrano je svih pet susreta subotnjeg dijela programa dvanaestog kola.

U ovom kolu napadači definitivno nisu bili raspoloženi, te je samo na susretu Hajduka iz Kule i Borče postignuto više od jednog pogotka.

 

Duel petnaeste i dvanaeste momčadi lige Hajduka i Borče završen je podjelom rezultata rezultatom 1:1. Strijelac za domaći sastav bio je Adamović u 34. minutu meča, dok je za goste pogodio Sotirović, postavivši u 66. minutu konačni rezultat utakmice.

 

U susretu Jagodine i Smedereva, gosti su odnijeli sva tri boda, a zaslužan za to bio je Živković, koji je pogotkom minut pred kraj prvog dijela igre odlučio pobjednika.

 

Javor je na svom terenu pobijedio ekipu beogradskog Rada također minimalnim rezultatom. Trenutak odluke pao je u 34. minutu, kada je Silva zatresao mrežu Rada.

 

Momčad Novog Pazara, poražena je na gostovanju u Vojvodini, a strijelac pobjedonosnog gola za Vojvođane bio je Katai već u 4. minutu susreta.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

 

U posljednjem okršaju, Sloboda i Radnički Niš su odigrali meč bez golova i tako podijelili bodove.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.