13

Komentari (13)

FudbalskiGenije
Svim navijačima što su ušli na teren doživotni zatvor.
izvoristine
Kakav kretenluk. Za vrijeme Ramazana se tuku zbog krpenjace koju suta sad neko tamo sad neko vamo dok njihova braca u Gazi svakodnevno ginu i gladuju. Daj Boze da Muslimane jos crnje ne snadje. To su vrlo losa stvorenja koja ovo rade
HamzaVojvoda
Bravo brate, ti si najsvjesniji ovde, najbolji komentar. Selam aleykum
Hipo
Jeste bilo potrebe smrdo sto misli da je novinar
E.Car
Trebao mu je glavu otkinuti, hebo on mater svoju koja ga okotila!!! Lik sa nožem krene na tebe i ne smiješ se braniti!!! Pa sve dok je pri svijesti on je potencijalna opasnost!!! Neutralisati tj tući ga dok ne počne pišati majčino mlijeko!!! Mogao je ubiti nekog i šta onda?!?!?!
*p!p!t@*
Evidentno ga je u rame klepio, i šteta što nije u glavu, ali kramponima...
omer
Ovaj fudbaler Fenerbahcea zasluzuje najostriju kaznu zbog ovoga. Siledzija dijeli pravdu na terenu nasilnickim ponasanjem. Da se ja pitam, suspendovao bih ga do kraja ove sezone.
E.Car
Halo ba taj huligan je krenuo da ubije nekog sa nožem!!!! Pa ja bih ga udarao nogom u glavu dok mu sve ne izbijem iz nje!!!
Hipo
Joj Omere idi guli jabuke
Mostarac94
Glavno je pitanje sta ce navijac na terenu, a ne ko ga udara
Neretva76
Ovi uletili s noževima i sad problem što je igrač uzvratio.
zajid08
Ma ovo je policija kriva, ovi navijaci se moraju zestoko kaznjavati, pa bi onda manje ulijetali na teren
Sektor10
Ovom je bolje da bezi iz Turske, ubice ga na ulici
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.