Jazvin, Bevanda, Dalmatin i Omanović stigli u HNK Čapljina
Salko Jazvin je ranije već igrao u Čapljini, nakon čega je potpisao za Zrinjski, bio još u Slogi, Čeliku, pa se vraća u Čapljinu

Nekoliko pojačanja u prvoligašu iz Čapljine

Jazvin, Bevanda, Dalmatin i Omanović stigli u HNK Čapljina

E. Škorić

U Čapljinu su stigla tri pojačanja za nastavak sezone u Prvoj ligi Federacije BiH.

Salko Jazvin je ljetos potpisao za Čelik iz Zenice, ali nakon samo jedne polusezone provedene na Bilinom polju vraća se u Čapljinu u kojoj je igrao prije nego je otišao u Zrinjski, a još je bio i u Slogi Simin Han, odnosno Tuzla Cityju.

On je dogovorio s Čapljinom do kraja sezone, a potpisali su još i bivši igrač Zvijezde 09 Muhamed Omanović (21), te defanzivac Zvonimir Dalmatin (21), koji je bio u GOŠK-u iz Dubrovnika, inače je igrao i u GOŠK-u iz Gabele.

Stigao je i Anđelo Bevanda, mladi stoper koji je posuđen iz Zrinjskom, pošto u redovima Plemića nije uspio odigrati nijedan meč u jakoj konkurenciji u dosadašnjem dijelu sezone.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Očekuje se još nekoliko pojačanja u Čapljini u narednom periodu. Sutra će ovaj prvoligaš odigrati prijateljski meč sa Željezničarom s početkom u 14:30 sati u Međugorju.

Top Komentari

Mehmed Mackic
Capljinci se pojacava (paprikasi) ce primit porciju koji zasluzuju...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi