Jazvin pred potpisom za Krupu

Pojačanje u Krupi?

Jazvin pred potpisom za Krupu

M. Maksimović

Najbolji fudbaler Čapljine Salko Jazvin uskoro bi mogao napustiti stadion Bjelave i preseliti u Krupu na Vrbasu. 

Mladi napadač koji je doživio potpuni bljesak igrajući za Čapljinu tako bi uskoro mogao zabilježiti i prve minute u Premijer ligi naše zemlje. Ugovor sa Čapljinom veže ga do kraja sezone, dok mu Čapljina ipak ne bi trebala praviti problem s obzirom da je riječ o ponudi iz Premijer lige.

“Ja sam dogovorio većinu stvari, a sad je sve na klubovima. Razgovarao sam s čelnicima Krupe i zainteresovan sam za prelazak u njihov klub. Trenutna ekipa Čapljine sačinjena je od igrača koji su približno mojih godina i ja sam uvjeren da bi se lako i brzo mogao uklopiti u ekipu. Moj cilj je zaigrati u Premijer ligi jer je ipak to mnogo kvalitetnije takmičenje od Prve lige Federacije BiH“, rekao je Jazvin.

Jazvin je osim Čapljine u karijeri igrao za Dunajsku Stredu u Slovačkoj, dok je kao junior bio član Željezničara. Njegov matični klub je Velež.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi