9

Komentari (9)

Adnan@Kara
Ovaj portal je zadnjih 6 mjeseci propao ko žeton.....
Benjamingst
Hehehehe bas me nasmija
Momak
Jesi šljivak više dosadan svaku utakmicu spominjes pjanica. Pa covjek je potpisao za barselonu. Imaju interni dogovor da ga ne koriste osim ako bas ne moraju. Ista je stvar i sa Arthurom u barsi i sa mnogim fudbalerima u svijetu. Tako se to radi. Naravno da jeste otpisan kad je kraj sezone. A ne, nego ce se racunati na njega za narednu, a prodat barsi?
Ivica_Osim8
da Bog da ne osvojili titulu supci
BatonDezitijat
Davno mu je trebao zabraniti Kad igra ko da ga neko puskom tjera Igraca manje na terenu imaju kad on igra
BobPaisley
...i bolje mu je da ne igra,izbjeci ce nepotrebne povrede,a titulu ce svakako osvojiti,sudije su tu da poguraju ako zatreba.
Ade1987
Hahahaha jarane tvoji komentari su svi pogurace hi sudije hehe legenda si Bogami svako dobro ti želim
BobPaisley
@Ade1987 ...pa jesu li i juce pogurali ne dosudivsi cist penal za Udinese u 35. minuti???...jbg nisu oni krivi sto Penaldo samo iz penala zna zabiti,ne mogu sudije poceti zabijati golove za Juventus,to bi bas bilo preofirno.
Ade1987
Nisam gledo utakmicu tako da nemogu reci sta je bilo ali treba gledati i realno nemaju konkurenciju u Itali još
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti