Je li fudbaler Partizana novo pojačanje FK Sarajevo?
(Foto: EPA)

Bojan Ostojić na Koševu?

Je li fudbaler Partizana novo pojačanje FK Sarajevo?

M. Šljivak

Šampion Bosne i Hercegovine FK Sarajevo počeo je pripreme za novu sezonu.

Ekipa Husrefa Musemića u novu sezonu ulazi kao osvajač dvostruke krune i sigurno da će tim s Koševa i u novoj sezoni biti jedan od glavnih kandidata za naslov prvaka.

Bh. prvak polako sklapa i igračku križaljku za novu sezonu. Pojedini fudbaleru su napustili klub, došlo je nekoliko novih fudbalera, a u narednim danima bi Bordo ekipu mogao pojačati još jedan novi igrač.

Prema navodima srbijanskog Telegrafa, dres Sarajeva bi mogao obući iskusni štoper Bojan Ostojić (35), kojem je ovog ljeta istekao ugovor sa Partizanom.

Ovaj 35-godišnjak bi trebao biti zamjena za Nihada Mujakića koji je karijeru nastavio u belgijskom Kortrijku, a kontakti su navodno već uspostavljeni.

"Istina je da imam nekoliko ponuda, ali ne bih da otkrivam imena. Shvatite me", rekao je ovaj fudbaler za Telegraf.

Pored ponude iz Bosne i Hercegovine, Ostojić ima ponude iz Turske, Makedonije i Kipra, a vidjet ćemo gdje će na kraju završiti.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ostojić je član Partizana od 2016. godine. Za crno-bijele je odigrao 99 utakmica, a u protekloj sezoni je nastupio u 13 utakmica i postigao je jedan gol, pobjednički u finalu Kupa protiv Crvene zvezde.

Ranije je u karijeri još igrao za veliki broj timova među kojima su Čukarički, Voždovac i Novi Pazar.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bistrik87
super ako dodje, iskusan, za nasu ligu je puyol iako mu je 35
8 0
teddy sheringham
35. Perspektiva. Dobrog ste našli.
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi