Je li ga vidio neko? Neymara jedva prepoznali na treningu PSG-a

Brazilac kao nindža

Je li ga vidio neko? Neymara jedva prepoznali na treningu PSG-a

Fudbalere PSG-a sutra u sklopu posljednjeg kola Lige prvaka čeka duel sa Galatasarayem.

Parižani su već osigurali prolaz dalje i utakmica s turskim velikanom za njih nema rezultatski značaj, no pripreme za sutrašnji duel za Tuchelov tim nisu bile nimalo lake.

Niske temperature i magla otežavale su posao fudbalerima PSG-a, a jedan od onih kojima hladno vrijeme teško pada je Neymar čiji je stajling na treningu bio posebno zanimljiv.

Popularni brazilski fudbaler je, naime, na trening došao tako što je prekrio cijelu glavu, vidjele su mu se tek oči, a trenutak kada je u takvom izdanju došao na trening se brzo proširio i društvenim mrežama.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

PSG i Galatasaray se, podsjetimo, sastaju sutra s početkom u 21:00 sati.

Top Komentari

MaxBavarac
Supak!
3 0
Chupy
Samo hoce da je u centru paznje. Ponasa se kao balavac. Nije odrastao a orutavio.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi