Je li Maradona pod dejstvom droge pratio meč?

Ponovo skrenuo pažnju

Je li Maradona pod dejstvom droge pratio meč?

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena Diego Maradona plijeni pozornost na svakoj utakmici na Svjetskom prvenstvu na kojoj se god pojavi.

Iznimka nije bio ni večerašnji duel u St. Peterburgu, gdje je na putu ka osmini finala bodrio Argentinu protiv Nigerije (2:1), međutim djelovalo je kao da je Maradona pod dejstvom određenih opijata.

To su zaključili mnogi putem društvenih mrežama, pa i oni koji su bili u njegovoj blizini, no u nastavku pogledajte videozapis i sami donesite sud.

Zaista bi bolje da se Maradona u ovakvom stanju ne pojavljuje na stadionu i javnim mjestima uopšte, jer ono što radi prijeti da okalja sve lijepe uspomene na njegove igračke dane.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Top Komentari

Medo-Brundo
Jok pozlilo mu od vrucine
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi