Oglasio se i Maradona: Jednostavno ovo moram da kažem Messiju

Argentinci večeras protiv Nigerije

Oglasio se i Maradona: Jednostavno ovo moram da kažem Messiju

Endin Čaušević

Argentina večeras igra utakmicu odluke protiv Nigerije što se tiče grupne faze Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Gaučosi mogu zahvaliti upravo svom večerašnjem protivniku što još uvijek imaju šanse da se plasiraju u osminu finala, no igrom koju su prikazali u prva dva susreta ne mogu biti optimistični ni večeras. Argentini treba pobjeda protiv Nigerije, ali i to da Island ne pobijedi Hrvatsku u meču koji se igra u Rostovu.

Argentina na Mundijalu u Rusiji ima podršku i jednog od najboljih igrača svih vremena Diega Armanda Maradone. Popularni "Mali zeleni" od prvog dana bodri svoju selekciju, ali jasno je da ne može biti zadovoljan onim što je vidio u dosadašnjem dijelu SP-a.

Pred večerašnji meč odluke odlučio se oglasiti i Maradona koji je poslao jasnu poruku Lionelu Messiju. Kapiten Argentine je pod nevjerovatnim pritiskom, a Maradona mu je želio samo poručiti da on nije krivac što se ovo dešava njihovoj reprezentaciji.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"Imam poruku za Lionela Messija i jednostavno ovo moram da mu kažem. On nije kriv za ovo što se dešava u reprezentaciji koja prolazi kroz zaista težak period. Također, želim da mu kažem da ga volim i da ću uvijek poštovati ono što je uradio", rekao je Maradona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi