30

Komentari (30)

Salence
Samo Lewandovski.Na listi nije Dybala,sigurno je među prvih deset,mvp lige i za glavu bolji od njih par s liste.Neuer drugi,Ter Stegen nije na listi,ma....ima tu dosta brljanja u izboru.S te liste samo Lewa,godinama je zakinut za neko jače priznanje,lik devetku u kontinuitetu igra savršeno.A ovo,Modrić jest,Modrić nije,vako,nako...skoro sve navijački sudovi.Da je klasa-jest.Upoznali smo se,divno odgojen momak,jako ugodan,ni mrvu arogantan.Da je bio najbolji na svijetu te godine....ne znam,ukusi su različiti.Po meni nije
Arnel925
Ne moze neko biti bolji od Messija ili Ronalda. To možda malo da promjene. Stavi ti Kevin de Bruyne u Barcelonu pa da vidim koliko će uspjeti nasprem Messiju. Ne može niko zamjeniti Messija. Isto tako Ronaldo stavi Kevin de Bruyne u Juventus i da vidimo hoće li zabijati toliko golova i hoće li biti glavni igrač ekipe kao što je Ronaldo. Naravno da neće. Znaci Messi I Ronaldo su još uvijek to. Samo što je ljudima možda dosadilo pa sad uzmaju druge prosječne igrače.
spectron
Ma Lewandovski je ubica i zasluženi budući osvajač !!! dosta je bilo C.R. i Messija Neymar neće biti nikad ni blizu tim nagradama,jer je cigan i debil od igrača.Samo on može da dobije crveni karton i 10 utakmica kazne poslije tog crvenog kartona :) Onaj Pepe Portugalac mu zavidi Neuer može samo zlatnu rukavicu da dobije A De Bruyne naravno najbolji vezni igrač,ali džaba ti 100 asistencija,kad nisi golgeter i ne daješ kao vezni puno golova :)
615825
i De Bruyne nije ništa osvoijo ove sezone
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.