Je li ovu ponudu čekao? Kolašinca želi Bayern!
Foto: EPA

Nova ponuda za bh. defanzivca

Je li ovu ponudu čekao? Kolašinca želi Bayern!

Midhat Šljivak

Bh. reprezentativac Sead Kolašinac nalazi se na raskrsnici karijere.

Interes za uslugama bh. reprezentativca je ogroman, a među ponudama koje ima su sve sami evropski velikani.

Juventus je veoma zainteresovan za usluge 23-godišnjeg bh. igrača. Pokušavaju sve kako bi što prije osigurali njegov potpis za narednu sezonu, a isto to želi i londonski Chelsea.

Međutim, ovi klubovi su dobili veliku konkurenciju. Kolašinca želi u svojim redovima vidjeti i njemački velikan Bayern, koji je navodno spremio posebne uslove za bh. fudbalera.

Sjajni defanzivac je nedavno odigrao perfektan meč protiv bavarskog velikana. S obzirom na to da će na kraju sezone Philipp Lahm u penziju, otvara se mjesto u defanzivi, gdje rukovodstvo Bayerna kao idealnu opciju vidi Kolašinca.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Pored bh. fudbalera, Bayern je zainteresovan i za igrača Napolija Fauzija Ghoulama, ali izglednija je opcija Kolašinac, koji može doći kao slobodan igrač, jer mu na kraju sezone ističe ugovor sa Schalkeom.

Biće svakako veoma interesantno vidjeti za kojeg velikana će se odlučiti popularni Seo, a izbor će mu biti veoma težak.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi