Je li Real Madrid ovim potezom ponizio svog igrača?

Nije pozvan za meč

Je li Real Madrid ovim potezom ponizio svog igrača?

A. Čaušević

Nakon duže vremena Real Madrid će svoj ligaški susret igrati ponedjeljkom. Kraljevi će u posljednjem meču 32. kola La Lige gostovati Leganesu. 

Zinedine Zidane je za ovaj susret pozvao 19 igrača, a na spisku se nije našao Sergio Regulion, lijevi bek koji je ove sezone doživio potpunu afirmaciju.

Nekoliko minuta nakon zvanične objave da se ovaj 22-godišnjak nije našao na listi pozvanih administratori Twitter profila Real Madrirda su se odlučili poigrati sa živcima lijevog beka.

Na profilu kravljevskog kluba je objavljen zaista sjajan gol kojeg je Regulion zabio na jednom na treningu. Zidane mu je ostavio loptu, a Keylor Navas nije imao šansi da zaustavi njegov šut.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, Regulion je prošao sve omladinske selekcije Los Blancosa, ove sezone je računajući sva takmičenja odigrao 21 utakmicu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi