Tuchel o Neymaru: Nisam mu ja otac...

Njemački strateg bio je bijesan

Tuchel o Neymaru: Nisam mu ja otac...

S. Grebović

Brazilski superstar Neymar je ponovo naljutio čelnike PSG-a zbog toga što je u toku radne sedmice putovao u Madrid kako bi gledao meč u okviru Davis kupa.

Prethodno je Brazilac odbio ponudu za produžetak ugovora sa Parižanima, jer prema nekim navodima nije odustao od namjere da se vrati u Barcelonu.

Prema pisanju francuske štampe on bi večeras trebao igrati makar jedan dio meča protiv ekipe Lillea koji očekuje njegov tim.

"Naravno da nisam sretan što je putovao u Španiju, ali nisam mu ni otac, ni policajac, ja tu ne mogu ništa", pravdao se Tuchel prebacujući vruć krompir u ruke čelnika PSG-a dodavši:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Treba ipak reći da je bio veoma motivisan, žestoko radio protekla dva vikenda kako bi se spremio za nastavak sezone. Ne znam, riskantno je, neće biti 90 minuta na terenu i ako počne. Moguće je da bude na klupi, pa da dobije šansu u nastavku", riječi su njemačkog stručnjaka.

Parižane u utorak očekuje vrlo važno gostovanje u Madridu protiv Reala u meču koji će odlučiti koja će od ove dvije ekipe u osminu finala sa liderske pozicije u grupi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi