Poljak odigrao čudesnu sezonu, ali...

Je li Robertu Lewandowskom ukradena Zlatna lopta?

14

Komentari (14)

luks-02
Ako Juventus dogura do finala u ligi prvaka,a Bayern izpadne pre finala budite sigurni,da če France Football promenit odluku i dodelit zlatnu loptu izlizanom Ronaldu.
krems_krems12
To je ta fudblaska (ne)pravda...
Fele
Marketing nagrada. Ko da je dodjeljuje udruženje iz BiH, siguran sam da se ovo plaća. Rezervisano za dva kluba. Mnogi su tek prelaskom u Real dobijali ovu nagradu, iako suni prije je zaslužili.
miki30
Čuj jel ukradena, pa naravno da je ukradena, isto kao i 2013 Riberyu.
Adrian
Dajte čovjeku što serete
MirsadM88
Statistika sjajna ali i uobičajena za Levandovskog, zasluge za titule Bajerna ? Ništa vece od Bracinih.
GigantMostarski
Kako ti je glupa logika kralju, mutiraj se
DamirS
Uvijek sam zastupao mišljenje da ZL loptu treba dobiti igrač koji je najviše pokazao bez obzira (ne)uspjeh ekipe. A to je ove godine svakako Lewandowski iako i Messi sa puno asistencija i golova ne zaostaje puno za njim. Ali kad bi npr. City osvojio LP, što je vrlo moguće, vjerovatno bi De Bruynu dali ZL, što opet ne bi bilo fer prema Lewandowskom. Svakako ova ZL gubi na značaju jer se više gleda rezultat ekipe u kojoj igraš od učinka pojedinca u nekoj ekipi.
ekstravaganzni.
Drugovi pogledajte Lewandowskom golove i Ronaldu i Messiu dva razlicita svijeta
ekstravaganzni.
Lewa samo daje tap inove sto se tice kreiranja sansi 0 passing ako mislite da serem udjite pogledate statistike
YouTalkinToMe
Ma bez osvojene lige prvaka opet je ne bi dobio. To je ustaljena praksa.
Klackalica
Jel se to gleda ovogodisnja LP ili? Bayern je po meni prvi favorit za LP ove godine
YouTalkinToMe
Pa naravno da na trenutnu sezonu LP mislim. Jedino da je bajern osvoji onda bi i lewandowski dobio zlatnu loptu ali posto je nagrada ukinuta, ne mora se sekirati.
Ivica_Osim8
Sve tri titule u Njemackoj osvojio kao najbolji strijelac, Poljsku odveo direktno na Euro, takodjer kao najbolji strijelac, jos uvijek je u borbi za Ligu Prvaka, gdje je trenutno takodjer prvi strijelac, sramota od uefe španskih i francuskih prevaranata
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.