Je li Ronaldo u pravu? Portugalac poručio Perezu da dva igrača nisu dovoljno dobra za Real

Želi da ih predsjednik zamijeni

Je li Ronaldo u pravu? Portugalac poručio Perezu da dva igrača nisu dovoljno dobra za Real

Portugalski fudbaler i zvanično najbolji igrač svijeta za 2017. godinu Cristiano Ronaldo ponovo je česta tema španskih medija. 

Nakon što se prošlog ljeta povezivao sa odlaskom iz tima, španski mediji ponovo prenose da je Ronaldo nezadovoljan, a posebno zbog lošeg odnosa kojeg ima sa predsjednikom kluba Florentinom Perezom.

Ipak, najnovija priča kaže da je Portugalac upravi Kraljevskog tima dostavio transfer želje za naredni period, a on navodno prije svega želi da se promjene dva golmana. Naime, Ronaldo smatra da Kiko Casilla i Keylor Navas nisu dovoljno dobri da budu golmani Reala i želi da ih Perez zamijeni dvojicom novih čuvara mreže.

Osim toga, on zahtijeva i promjene u posjednjoj liniji, dok je napadom zadovoljan, barem tako prenosi Diario Gol.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naravno, kada se čuju ovakve priče, uvijek postoji dilema da li se radi samo o glasinama ili zaista ima istine u tome, a ukoliko je ovo drugo u pitanju, onda svakako treba očekivati da će Perez ispuniti želju čovjeku koji je Realu donio tri titule prvaka Evrope u posljednje četiri godine.

Ipak, veliko je pitanje da li Ronaldo pretjeruje kada smatra da Keylor Navas nije dovoljno dobar golman za Real? Naravno, radi se o golmanu koji svakako nije popularan na toj poziciji kao David De Gea, Manuel Neuer ili Thibaut Courtouis, ali svakako da se ne radi o golmanu slabijih kvaliteta, a na kraju to potvrđuje i činjenica da je standardan na golu Reala već dvije i pol godine.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi