Nestvarno je šta će Real sve uraditi da dovede Kanea

Bale i novac za sjajnog napadača

Nestvarno je šta će Real sve uraditi da dovede Kanea

Edmir Škorić

Real Madrid želi da dovede Harryja Kanea iz Tottenhama i spreman je na sve kako bi uspio u tome.

Realu je neophodan pravi golgeter nakon što je Karim Benzema upao u krizu, a druge opcije Zinedinea Zidanea nisu dovoljno dobre. Spominje se zato Sergio Aguero kao jedno od mogućih pojačanja, vezivao se za Real i Pierre-Emerick Aubameyang, no kako igra u posljednje vrijeme nije ni čudo što su Kraljevi svu pažnju usmjerili na Harryja Kanea.

Kane je u 2017. godini bio najefikasniji napadač na svijetu, a trenutno prvi strijelac Premier lige može da razmišlja o mogućem velikom transferu nakon što je već godinama član Tottenhama.

Za Kanea je velika čast igrati u dresu Spursa, no svjestan je da mu jednostavno to nije dovoljno, neophodan mu je novi izazov i borba za osvajanje trofeja na evropskoj sceni.

Potražite više informacija na temu Premier league:

A Real je navodno spreman da Kanea dovede tako što će Tottenhamu ponuditi Garetha Balea, koji je ranije Spursima bio ono što je Kane danas.

Tottenham želi barem 200 miliona eura za Kanea, a Real je spreman dati Balea i doplatiti 150 miliona. Mogao bi to da bude jedan od najvećih transfera u 2018. godini, Real će definitivno uraditi sve da ga i ostvari.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi