Je li sudija na meču u Mostaru opravdano poništio gol Tuzla Cityja?

Crnkić pogodio, ali...

Je li sudija na meču u Mostaru opravdano poništio gol Tuzla Cityja?

Zrinjski i Tuzla City u ovim momentima igraju četvrtfinalni susret Kupa BiH Pod Bijelim brijegom. 

10-ak minuta prije kraja susreta domaći vode sa 2:1 i vrlo su blizu polufinala, ali kod rezultata 1:1 sredinom drugog dijela desila se jedna vrlo diskutabilna situacija.

Naime, Tuzla City je postigla pogodak preko Nermina Crnkića, ali isti je poništen.

Crnkić je oduzeo loptu Antoniju Soldi nakon velike greške golmana Zrinjskog i pogodio, ali sudac Ermin Sivac je gol poništio zbog navodnog faula Crnkića nad Soldom.

Nakon toga trener i fudbaleri gostujućeg sastava su poludjeli, a epilog svega bio je žuti karton za Elvira Baljića koji je dugo nakon toga pričao sa četvrtim sucem. Čini se da ga nikada nismo vidjeli tako ljutog.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Pogledajte i sami šta se tačno dogodilo:

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rekorderi
Sramotno. Klubovi poput ovog kvislinšog Zrinjskog i Borca, klubovi nacionalistički projekti, su rak rana ovog društva.
13 1
Aconcagua
Koja krađa...
9 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti