Jedan gol vrijedan zlata: Pogledajte kako je Krupa pokvarila Željezničaru rođendan

Velika pobjeda

Jedan gol vrijedan zlata: Pogledajte kako je Krupa pokvarila Željezničaru rođendan

A. Čaušević

Željezničar je za 99. rođendan doživio šokantan poraz na Grbavici. Puni plijen je odnijela Krupa. 

Povratnik u Premijer ligu BiH je slavio ranim golom Makitana nakon što je prethodno poprilično slabo intervenisao Fejzić.

Ostatak utakmice je proteko u terenskoj inicijativi Željezničara koji su imali nekoliko dobrih šansi, najviše se izdvaja prečka Zeca sa starta drugog dijela.

Krupa se odlučila da postavi bunker što je bila neriješiva enigma na domaće, pa su na kraju gosti odnijeli zaista zlata vrijednu pobjedu rezultatom 0:1.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U devetom kolu Željezničar bi trebao igrati gradski derbi protiv Sarajeva, dok Krupu čeka domaći duel sa Zrinjskim.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bistrik87
Al Transparent na Istoku, hahahahhahaha
3 2
pjanke.sa
Sto nam bolan Causevice ugasi i izbrisa komentare na tekstu o Celiku i Zepcu hahaahahahaahahaahah jesi pravi mitomanijak i ti. Volim te
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi