Testirani svi igrači Juventusa, trojica pozitivna na koronavirus

Pjanić negativan

Testirani svi igrači Juventusa, trojica pozitivna na koronavirus

E. Škorić

Kao što je klub i ranije izvijestio, pozitivni na koronavirus su Paulo Dybala, Daniele Rugani i Blaise Matuidi.

Njih trojica su u samoizolaciji, rade po posebnim uputama ljekarskog tima, a dobra vijest je da su svi ostali igrači Juventusa, koji su se testirali, negativni na Covid-19.

Prema Sky Sport Italia, svaki pojedinačni igrač je sada testiran i svi mimo trojice nabrojanih nisu u opasnosti od koronavirusa.

To se odnosi i na Ronalda, Pjanića, Higuaina, Khediru i Costu, koji su ranije napustili Torino uz dopuštenje kluba i vratili se u svoje zemlje, svako iz svog razloga.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Međutim, vjeruje se da će, kad se ovi vrate u Italiju iz inostranstva, morati ići u samoizolaciju na 14 dana.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi