Jedan komentar na Instagramu riješio dileme oko Icardija?

"Čekam te"

Jedan komentar na Instagramu riješio dileme oko Icardija?

M. Šljivak

Mauro Icardi uskoro bi trebao napustiti ekipu Intera.

Trener Antonio Conte je odmah po dolasku u klub otpisao Icardija. Danas mu je oduzet i broj devet koji je pripao Romeluu Lukaku, ali bi ga Argentinac mogao nositi u Romi.

Postalo je izvjesno da će on i bh. napadač Edin Džeko zamijeniti ekipe, a jedan komentar na Instagramu riješio je možda dileme gdje će prije svega nastupati Icardi.

Fudbaler rimskog tima Juan Jesus je ispod fotografija Maura Icardija napisao:

"Očekujem te", uz emojije u bojama Rome i simbolom vučice.

Icardi je prethodnih šest godina nastupao za Inter, ali je u proteklim mjesecima izazvao veliki buru nakon što je u nakoliko navrata odbijao da nastupa.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ipak, na kraju se vratio na teren. Odigrao je nekoliko slabih utakmica, a klub ga se ovog ljeta odlučio riješiti.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi