Nekadašnji engleski reprezentativac nije impresioniran hrvatskim štoperom

"Jedan od najboljih? Lovren je okrenuo navijače protiv sebe"

5

Komentari (5)

muha
Tacno je da je Lovren malo pretjerao ali nakon takvog uspjeha mozak i adrenalin drugacije rade. A uostalom ko je Paul Parker?
stopkrkanima
Paul Parker neces vjerovati bio fudbaler. Igrao u engleskoj i to beka ili stopera. Od Man Utd do ostalih timova, a uostalom ko je muha?
mesut10
Slažem se da je Lovren malo pretjerao sa izjavom da je jedan od najboljih stopera na svijetu :) Ali ko se to našao da prigovori na to, Englezi... Ako iko diže u nebo bez opravdanja svoje igrače onda su to oni i to im se stalno obija o glavu, ali ne mogu to da shvate. Iako imaju najbolju ligu na svijetu i njen sam veliki fan mislim da su oni jedna volovska nacija. I dalje samo napucavaju loptu i čekaju prekide. Nema rezultata, ali ne odustaju, toliko o njihovoj inteligenciji.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti