Jedan od najboljih mladih igrača Premijer lige umjesto za Srbiju ubuduće će igrati za BiH?

Dobio poziv

Jedan od najboljih mladih igrača Premijer lige umjesto za Srbiju ubuduće će igrati za BiH?

A. Čaušević

U drugoj polovini juna u zeničkom Trening kampu okupit će se lađe selekecije reprezentacije BiH nakon što su prošle sedmice selektori objavili spiskove. 

Prvo okupljanje pod palicom Slobodana Starčevića U21 reprezentativci će imati od 22. do 27. juna. Starčević je prije nekoliko dana objavio listu pozvanih fudbalera.

Na listi se našao i jedan od najboljih mladih igrača Premijer lige. Riječ je o 20-godišnjem Vladimiru Bradonjiću koji je u odgranom dijelu minule sezone pružao fantastične partije.

Talentovani ofanzivac je u prošlosti upisao jedan nastup za U19 selekciju Srbije, ali čini se da je u budućnosti odlučio da nastupa za Bosnu i Hercegovinu.

Bradonjić je prošle sezone odigrao ukupno 19 utakmica. Dobio je šansu u Europa ligi, dok je u Premijer ligi nastupao na 16 mečeva. Zabio je ukupno sedam golova uključujući hat-trick Zvijezdi 09.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi