Jedan od najboljih stopera svijeta ide besplatno u Milan?!
Ovog ljeta 32-godišnji Diego Godin je imao mogućnost i da pređe u redove Manchester Uniteda, no odlučio je na kraju da ostane u Atletico Madridu (Foto: EPA)

Rossoneri se ne šale

Jedan od najboljih stopera svijeta ide besplatno u Milan?!

Jedan od najboljih stopera svijeta Diego Godin će, kako pišu Corriere dello Sport, preseliti u redove Milana.

Ovom 32-godišnjem urugvajskom nogometašu na kraju sezone ističe ugovor sa Atletico Madridom, a kako još oklijeva s potpisivanjem novog, sve je više klubova koji pokazuju interesovanje za njegovim uslikama.

Tu, prije svega, mislimo na Milan koji u posljednje vrijeme muku muči s povredama. Veliki broj igrača se nalazi van stroja, a najveći problem je na toj stoperskoj poziciji, gdje Gattuso na raspolaganju nema Mattiju Caldaru, Alessija Romagnolija i Matea Mussachija.

Sukladno tome Rossoneri su se dali u potragu za novim odbrambenim nogometašem i navodno je izbor pao na Godina u kojem milanski klub vidi idealnog vođu odbrane. Navodno su i kontakti uspostavljeni.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Godin je idealan za Milan i iz razloga što bi na San Siro stigao kao slobodan igrač, jer italijanski tim ne bi morao da brine oko poštovanja odredbi o finansijskom fair-playu.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

teddy sheringham
Godin. 32 godine. Rossoneri se ne šale. Hahahaha
2 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti