Jedan od najtalentovanijih Hrvata potpisuje za Romu?

Roma kupuje na Maksimiru?

Jedan od najtalentovanijih Hrvata potpisuje za Romu?

E. Škorić
Teme:

Bliži se zimski prijelazni rok, a mogući transfer čeka talentovani Dinamov nogometaš Joško Gvardiol.

Gvardiol je rođen 2002. godine i igrao je za juniore Modrih, ali sve više ga Nenad Bjelica koristi i u seniorskoj ekipi, a nedavno je zabio i gol protiv Intera u HNL-u.

Ovaj 17-godišnjak je uz Marina i još neke igrače budućnost Dinama i očekuje se da bi hrvatski prvak mogao dobro zaraditi od njihovih transfera.

Gvardiol je navodno na meti Rome, koja je svjesna kvaliteta mladih igrača iz Dinama.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Mladi hrvatski reprezentativac može da igra na više pozicija u zadnjoj liniji, mada je najkorisniji na poziciji stopera.

Nema za sada naznaka koliko bi Roma mogla da plati u slučau dovođenja Gvardiola, ali već smo se navikli da Dinamo za svoje dragulje traži konkretne cifre.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije