Jedan od najvećih talenata Evrope meč protiv Atletica propustio zbog - ispita

U Bayeru se nadaju da će ovaj put biti spreman za igru

Jedan od najvećih talenata Evrope meč protiv Atletica propustio zbog - ispita

E. Škorić

Bayern Leverkusen će za rivale u grupi D Lige prvaka imati Juventus, Atletico Marid i Lokomotiv Moskvu.

Bayer svakako ima pravo da se nada prolasku u nokaut fazu iako je jasno da su Juventus i Atletico prvi favoriti za prva dva mjesta.

Njemački klub posjeduje izuzetno talentovanu generaciju igrača, a predvodi je Kai Havertz, ofanzivni vezni koji igra za reprezentaciju Njemačke i koji je već odbio Bayern.

O kakvom talentu se radi najbolje govore riječi legendarnog Lotthasa Matthausa.

"On je postavio visoku granicu. Za mene je on bio igrač sezone, i ako Havertz može održati ovako visok nivo, lakoćom, pametnošću, prisutnošću na terenu i postizanjem golova, mogao bi na kraju postati moj nasljednik svjetskog nogometaša godine", kazao je Matthaus.

A Bayer se prisjetio kako je prije dvije sezone Havertz propustio njihov meč s Atleticom zbog toga jer je imao ispit...

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Sada se ipak vjeruje da će ovaj sjajni nogometaš biti na raspolaganju Apotekarima za duele s Atleticom, Juventusom i Lokomotivom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti