Ništa od Italije, Lovren seli u Bundesligu?
Foto: EPA

Otpisan u Liverpoolu

Ništa od Italije, Lovren seli u Bundesligu?

Hrvatskom reprezentativcu Dejanu Lovrenu odbrojani su dani u Liverpoolu, izvještavaju svjetski mediji.

U rotaciji Jurgena Kloppa ovaj iskusni defanzivac je potonuo na mjesto četvrtog stopera i odlučan je u namjerama da napusti Anfield do kraja mjeseca, a kao sljedeće odredište sada se pominje Bundesliga.

Najprije se činilo da je Lovrenov transfer u Romu gotova stvar, no kako je cijeli posao u međuvremenu propao, u igru za njegove usluge se uključio i bundesligaš Bayer iz Leverkusena koji ga želi dovesti na posudbu s opcijom otkupa.

Da se nešto kuha dalo se naslutiti i po izjavi Bayerovog sportskog direktora Rudija Vollera, koji na pitanje novinara o Lovrenu nije uputio demant, nego je kratko rekao: 'Vidjet ćemo'.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Lovrenu nije ostalo još mnogo vremena. U tri ovosezonske utakmice Liverpoola nije se niti jednom našao u momčadi ni na klupi, što je jasan pokazatelj kako ga na Anfieldu nemaju u planovima, tako da će opciju prelaska u Bayer morati dobro uzeti u obzir.

U Bayeru je donedavno igrao i Lovrenov saigrač iz reprezentacije Tin jEdvaj, koji je u međuvremenu poslan na posudbu u Augsburg.

Promo

Top Komentari

amar.v12
na kraju ce u Bayern ???
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi