7

Komentari (7)

Bosnia11
Jel se mora igrat sa 4 nazad moze se igrat 3-5-2, sve bolje ekipe i onako izbacuju one standardne bekove
protiv modernog fudbala
to se onda pozovu stoperi iz nase lige, a ima ih kavalitetni samo se treba sansa pruzit..a ne se zalit i trazit izgovore..
DeroVolk
Cimirot definitivno.
ibrahim51
Evo velike greske selektora.On je imao vremena da poronade odgovarajuce zamjene. Da ne pravi sada cirkus.Tako se isto moglo desiti sa sve tri golmana da se povrijede.On se haman igra igrica sa fudbalerima koji su itekako zaduzili reprezentaciju.
FreedomBH
Zasto ne Viscu na beka,Frajer moze 90. minutA jedini trcat I naprijed I nazad. Plus pokretljiv je,vise iskustva of ostalih. A svakog drugog bi morao zamjenit na poluvremenu.Otic odigrat na nulu (0) I to je to.
Keno
Mogli smo onda i dzeku na defanzivnoj poiziciji po tvojoj logiki, znas cisko dobar glavom ovo ono. Ccc
Keno
Ne mogu da vjerujem da ljudi hoce viscu na desnom beku haha koji ste idioti jbt
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.