Jedina tema razgovora revizija Statuta FS BiH

Predstavnici UEFA-e i FIFA-e dolaze u Sarajevo

Jedina tema razgovora revizija Statuta FS BiH

Adnan Beganović

Predstavnici UEFA-e i FIFA-e u utorak i srijedu doputovat će u Bosnu i Hercegovinu gdje će obaviti razgovore sa čelnicima Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, a jedina tema istih biće revizija Statuta Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.

U utorak će se predstavnici UEFA-e i FIFA-e sastati sa članovima Predsjedništva Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, Komitettom za propise FS BiH, te sa Jasminom Bakovićem, Genarlnim sekretarom našeg saveza.

Dan poslije predstavnici UEFA-e i FIFA-e obavit će razogovore i sa članovima Izvršnog odbora FS FBiH, Generalnim sekretarom FS FBiH, te sa članovima Izvršnog odbora FS RS i Generalnim sekretarom FS RS.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.