Nigdje kao u BiH: Utakmica završena na poluvremenu i to iz bizarnog razloga

Pri rezultatu 6:0

Nigdje kao u BiH: Utakmica završena na poluvremenu i to iz bizarnog razloga

A. Čaušević

Svaki vikend u nižim ligama bh. fudbala donese neku zanimljivost, tako je bilo i ovaj put.

U okviru 10. kola Prve lige Tuzlanskog kantona u Vučkovcima na stadionu Gaj sastali se domaće Jedinstvo 1952 i gostujuća Mladost iz Velike Brijesnice.

Utakmica je počela 15 sati kako je i planirano, a interesantno da je završila na poluvremeno i to iz pomalo bizarnog razloga.

Naime, gosti su ostali bez minimalno potrebnog broja fudbalera pa sudija Agan Ramić nije imao izbora nego da susret prekine.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga TK:

Inače, domaći su poslije prvog poluvremena imali veliku prednost. Bilo je čak 6:0. Pogađali su Ćesniković, Bundić, Kurjaković, Tokić i Džafić, dok je svoju mrežu zatresao Mujkić.

Poslije ove pobjede domaći su ostali u sredini tabele sa 16 bodova, dok je Mladost na samom dnu sa četiri boda iz deset utakmica.

Top Komentari

BosCan
Novinaru nepismeni Stadion GAJ se nalazi u Brckom i u vlasnistvu je FK Izbor Brcko.... Vuckovci Brcko daleko... Al bitno je da se napise nesto BIZARNO a to je normala u ovo Kantonalnoj
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi