Jedinstvo dobilo četvoricu novih igrača

Nova imena u Bihaću

Jedinstvo dobilo četvoricu novih igrača

NK Jedinstvo pojačao je svoje redove sa četvoricom novih fudbalera, saopštili su iz bihaćkog prvoligaša.

Crveno-bijeli dres su, naime, zadužili Amar Rekić (23), Ismet Pendek (20), Muradif Hodžić (28) i Miloš Crnomarković (23). Prilikom potpisivanja ugovora, ljudi iz kluba su izrazili uvjerenje da će fudbaleri koji su dovedeni opravdati povjerenje i davati svoj maksimum na terenu kako bi se ostvario zacrtani cilj, odnosno opstanak u prvoligaškom društvu. 

Rekić je golman koji je ponikao u bihaćkom klubu, dok je Pendek omladinski staž stekao u FK Sarajevo, a još je igrao za FK Unis i NK Novi Grad. Radi se o talentovanom igraču koji može igrati na svim pozicijama u odbrani. 

Hodžić je centralni vezni igrač, koji je ranije igrao za Krajinu, Krajišnik, Proleter, Jedinstvo iz Brčkog, te u Austriji za Eferding, dok Crnomarković dolazi iz Srbije. Dijete je OFK Beograd, a imao je priliku još nositi dresove Sinđelića, Timoka, BSK Borče, Slobode  i Mladosti iz Lučana. Najbolje se snalazi na lijevom beku, a jednako dobro može odgovoriti i zadacima u napadu. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U novoj sezoni Jedinstvo je startalo porazom od Čapljine, a priliku da dođu do prvih bodova izabranici Nermina Karača će imati predstojećeg vikenda kada Pod borićima dočekuju Igman iz Konjica. 

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi