Jedinstvo dovelo bivšeg fudbalera Veleža

Zadnju sezonu proveo u Igmanu

Jedinstvo dovelo bivšeg fudbalera Veleža

U NK Jedinstvo već su počeli raditi na jačanju igračkog kadra za narednu sezonu.

Bišćani su minulu sezonu u 1. ligi Federaciji BiH okončali na 14. poziciji, a kako ne bi došli ponovo u situaciju da strepe za opstanak odlučili su na vrijeme da se adekvatno pojačaju.

Nekoliko fudbalera je na radaru Muhameda Berberovića, jedan od njih je i doskorašnji napadač Veleža Nusmir Fajić, no Pod boriće je na kraju prvi stigao Lucas Nahuel Ojeda koji je također igrao za Rođene.

U pitanju je 25-godišnji fudbaler iz Argentine koji je na bosanskohercegovačke terene došao u martu 2018. godine, a uz Velež, još je igrao za Igman iz Konjica.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U protekloj sezoni Ojeda je na 14 utakmica zabio četiri pogotka i tome dodao dvije asistencije, a u Jedinstvu se nadaju da će s dobrim partijama nastaviti i u novoj sredini.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi