Jedinstvo poraženo od Željezničara

Nuspahić pogodio za Bišćane

Jedinstvo poraženo od Željezničara

S. Mlaćo

U subotu su u prijateljskom susretu snage odmjerili lider Druge lige RS grupa Zapad banjalučki Željezničar i bihaćko Jedinstvo, a domaći su slavili pobjedu rezultatom 2:1.

Marković je pogodio za tim iz okolice Banja Luke u 15. minuti, a samo osam minuta kasnije Anes Nuspahić donosi izjednačenje svom timu. 

Ipak, Marković svojim drugim pogotkom u 50. minuti ponovo trese mrežu člana Prve lige Federacije i donosi svom timu prednost. Inače, ovaj klub sa klupe predvodi nekadašnji član Borca i naše reprezentacije Branislav Krunić. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Treba istaći da se Bišćani nalaze u veoma teškoj finansijskoj situaciji, a na klupu ovog tima nedavno je sjeo Nedžad Žerić. Prvi dio sezone Jedinstvo je okončalo na devetom mjestu sa 22 osvojena boda. 

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi