Jedinstvo slavilo u provjeri protiv Ključa
Foto: S. Balić

U subotu generalka

Jedinstvo slavilo u provjeri protiv Ključa

Novu provjeru u sklopu priprema za novu sezonu Jedinstvo iz Bihaća je odigralo protiv Ključa.

Crveno-bijeli predvođeni Muhamedom Berberovićem nastoje što bolje spremiti se za nadolazeće izazove u 1. ligi FBiH, a četvrtu provjeru u nizu imali su jučer u Ključu.

Domaćin je pružio više nego dostojan otpor Jedinstvu, na poluvrijeme se otišlo bez golova, ali onda je u nastavku bihaćki klub u igru uveo nekoliko iskusnijih fudbalera i to je na kraju dalo rezultat.

Prvo je Jedinstvu vodstvo donio novajlija Dženan Haračić koji će, ako se po jutru dan poznaje, biti veliko pojačanje za ovaj klub, dok je drugi gol djelo Miloša Galina.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Jedinstvo će generalku imati narednog vikenda kada u Bihaću gostuje Borac iz Kozarske Dubice.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi