Jedinstvo upisalo još jednu pobjedu pred početak nove sezone
Foto: NK Jedinstvo Bihać

Bišćani slavili protiv Krajišnika

Jedinstvo upisalo još jednu pobjedu pred početak nove sezone

Ekipa Jedinstva ulazi u završnicu priprema za novu sezonu Prve lige FBiH, a danas su Bišćani u kombinovanom sastavu u Velikoj Kladuši savladali Krajišnik rezultatom 3:1.

Ipak, domaća ekipa Krajišnika je nakon prvih 45 minuta imala prednost od 1:0, ali je Jedinstvo u nastavku "dodalo gas" i na kraju upisalo sigurnu pobjedu.

Golove za Jedinstvo su u drugom poluvremenu postigli Rovčanin, Radosavljević i Nuspahić, a vrijedi istaći da su gosti imali i penal u 66. minuti, ali Addy nije uspio pospremiti loptu u mrežu.

Inače, nova sezona Prve lige FBiH počinje ovog vikenda, a Jedinstvo u prvom kolu u subotu dočekuje visočku Bosnu.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi