U Jedinstvo stigao i Ganac Addy

Prošao Levanteovu školu

U Jedinstvo stigao i Ganac Addy

Na 'generalci' Jedinstva protiv Slobode iz Novog Grada (3:0) zaigrao je i tamnoputi nogometaš Meshack Eshun Addy.

Radi se o ganskom internacionalcu rođenom 1995. godine koji je u bihaćki klub stigao najprije na probni rad. Ipak, kroz treninge i utakmicu protiv Slobode, u kojoj je ujedno zabio i gol, Addy je uspio zadovoljiti ukuse struke i nosit će crveno-bijeli dres u narednoj sezoni.

Svojim dolaskom Addy će dodatno zaoštriti konkurenciju na pozicijama u ofanzivnom dijelu tima, a Pod borićima vjeruju kako će opravdati ukazano povjerenje i biti od pomoći u novoj sezoni.

Addy je inače prošao Levanteovu školu, a posljednjih godina je imao priliku igrati u Sjedinjenim Američkim Državama.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U ovom prijelaznom roku u Jedinstvo su, podsjetimo, stigli Slađan Antić, Damir Rovčanin, Adi Tahirović, Ilče Petrovski, Miloš Galin, Momir Zečević...

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Lokica
Cemu informacija da je igrac tamnoput? RASIZAM !!! Obavjesten RAK i vijece za stampu BIH
8 5
Red Bull
fk sarajevo doveo bjeloputog sisca u svoje redove? fakat ste nepismeni i rasisti. pasicu popusi ti adiju..
7 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije