Jedinstvo uvjerljivo protiv Krajišnika

Prijateljska utakmica

Jedinstvo uvjerljivo protiv Krajišnika

Obzirom da danas nisu imali obaveze u prvenstvu, u Jedinstvu su odlučili da ovaj termin iskoriste za odigravanje još jednog pripremnog meča.

Bišćane je ovoga puta testirao bh. niželigaš Krajišnik iz Velike Kladuše, a susret odigran u blizini Zagreba na kraju je okončan rezultatom 5:1 u korist crveno-bijelih.

Fudbaleri Jedinstva su u potpunosti nadigrali protivnički tim i na kraju zasluženo slavili, a strijelci u uvjerljivoj pobjedi su bili Mujagić, Hodžić (2x), Hrustanović i Dizdarić.

Podsjetimo, crveno-bijeli su danas na otvaranju Prve lige FBiH trebali odigrati meč protiv Čapljine, međutim isti je ranije zbog loših vremenskih uslova odgođen za 21. mart.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dinoni
Super
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi