Jedni u Neretvi, a drugi u bazenu: Igrači Željezničara znaju kako da uživaju

Pripremaju se u Konjicu

Jedni u Neretvi, a drugi u bazenu: Igrači Željezničara znaju kako da uživaju

E. Čaušević

FK Željezničar počeo je pripreme za novu sezonu, a igrači ovog tima već nekoliko dana nalaze se u Konjicu.

Plava ekspedicija u Konjic je otputovala u utorak gdje će boraviti nekoliko dana i odraditi prvi dio priprema. Igrači Želje treniraju na terenu Igmana koji je u jako dobrom stanju što je za svaku pohvalu.

Danas su igrači Željezničara imali nekoliko sati odmora pred novi trening i to su znali iskoristiti. Grupa igrača odlučila je čak da se okupa u Neretvi i iskoristi prelijepo vrijeme koje je danas bilo u Konjicu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Druga grupa kluba s Grbavice odlučila se za nešto drugačiju lokaciju. Oni su izabrali bazen u Konjicu kako bi se malo osvježili i pripremili za nastavak trenažnog procesa.

Fotografiju s bazena na Instagramu je objavio Mladen Veselinović, a s njim su tu bili još Edmin Zec, Nermin Jamak, Dženan Osmanović i Filip Erić. Sve u svemu igrači Želje znaju kako da iskoriste slobodno vrijeme za uživanje.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

meljo
hedija n. k.
5 7
Lafac
Kakvi ste vi ( pitati) kompleksaši majko mila, svaki članak o najtrofejnijem klubu FKŽ vi komentarišete hahahaha , bolesnici jedni pratite svoj klub
6 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi